Camping

ET NATURLIGT VALG

LIGE I SKOVKANTEN

HYGGELIG TRESTJERNET CAMPINGPLADS


Pladsen er åben fra 28. marts til 22. september 2024.

Er I til trave eller cykelture i den dejlige natur, eller ønsker i bare at slappe af i et godt miljø, så er Lystskov Camping i Korsør det rette sted for jer.


Lystskov Camping er beliggende ved Danmarks største indsø "Noret" og ligger i den skønne natur i kanten af skoven, tæt ved stranden og få minutters kørsel fra Korsør.


  • Beliggende i skovkanten af Korsør Lystskov
  • Dejlige omgivelser
  • Tæt på de 3 købstæder Korsør, Skælskør og Slagelse

Ring til os...

+ 45 58 37 10 20

BELIGGENDE I SKOVKANTEN AF KORSØR LYSTSKOV


Skoven er overvejende gammel bøgeskov med et rigt dyreliv og planteliv. Skoven rummer flere historiske minder, hvilket flere dysser og høje vidner om.

I et hjørne af skoven er der taget specielt hensyn til hundeejere med en hundeskov. Korsør Lystskov har afmærkede stisystemer, der egner sig godt til motionsløb mm. En motionsoase i skoven ligger tæt på campingpladsen og stranden. Der gode fiskefaciliteter, som benyttes af mange lokale lystfiskere samt bålplads på stranden.

 

DEJLIGE OMGIVELSER


På pladsen findes petanqbane, udendørs bordtennisborde desuden en dejlig legeplads for de mindste samt en hoppepude til de lidt større børn på pladsen.


Der afvikles aktiviteter på pladsen i løbet af sæsonen.


TÆT PÅ DE 3 KØBSTÆDER KORSØR, SKÆLSKØR OG SLAGELSE


Korsør er en maritim købstad med vand til alle sider, og du skal ikke bevæge dig langt væk fra byen for at finde familievenlige sandstrande, som du ofte kan have for dig selv. Den gamle bydel står omkring havnen med flere små interimistiske restauranter, der også danner rammen om nogle af de mange events, der udspiller sig i den levende havneby året rundt. Korsør er et oplagt sted at lade ferien gå ud i naturen ved Sjællands Vestkyst.